Nyheter - här hittar du allt om vad som är på gång hos oss!

Gilla och Prenumerera i sociala medier!Beställ din hemsida från Art by Ethel K.

Gillar du den här hemsidan? Nu kan du beställa din egen hemsida från Art by Ethel K. igenom att skicka ett mejl till info@ethelk.com med en kort beskrivning av din verksamhet och vad det är du vill att ska finnas med på din hemsida. Då tar vi diskutioner vidare därifrån om hur vi går vidare med att göra din verksamhet synlig på nätet.

Priset på en hemsida börjar från 4500 kr inkl. moms.

Energigivande Vinyasa yoga nybörjarkurs!

Välkommen till en härlig Vinyasa yoga kurs!

Vinyasa yoga kan beskrivas som rörelse kopplad till andning. Det är en dynamisk träning som ofta är mer lekfull än andra stilar och vi älskar den för dess förmåga att höja pulsen och hjälpa eleverna att glida in i en rörlig meditation som gynnar kropp och själ. Det passar bra för dig om du vill bli mer flexibel och mjuk i kroppen medan du samtidigt bygger upp styrkan och balans. Tack vare med den aktiva anding+rörelse formen är den yogatypen energigivande yoga som gör att du kan känna dig pigg flera timmar efter träningen. En bra start på dagen helt enkelt!

På den första passet kommer vi lära oss steg efter steg några grundläggande yogapositioner och bygger upp några enklare sekvenser. Därefter kommer vi att börja bygga på olika positioner som blir stegvis mer utmanande. Kursen leds efter PIES (physical-, intellectual-, emotional- and spiritual body) teori där vi försöker hålla oss aktivt medvetna om våra olika kroppar: fysik-, intellektuell-, emotionell- och andlig kropp.

Boka gärna tid så jag vet hur många platser jag ska förbereda i förväg. Anmälningen och frågor kan ske via info@ethelk.com eller sms 0722765084.


Tid:

Söndag 11.juni kl 08.30-09.30

Söndag 18.juni 08.30-09.30

Söndag 25.juni kl 08.30-09.30

Söndag 2.juli kl 08.30-09.30


Kostnad:

500 kr/kurs med 4 pass


Bra att ha på sig bekväma kläder och uppsatt hår om du har långt hår.

Rekommenderar att du äter frukost antingen efter passet eller 2 timmar innan.

Du får ta med din vattenflaska.

All utrustning kommer att finnas på plats, men det är helt ok att ta med egna saker om du önskar det.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gratis Yogaklass

GRATIS KLASS!

På söndag den 28. Maj kl 8.30-9.30 på Meditationskyrkan i Härnösand erbjuder jag en gratis klass där jag lär dig en skön yogic dans Kaosikii, som är en väldigt enkel men otroligt effektiv träning för hela kroppen. Därefter kommer vi tillsammans göra en eller några Vinyasa yoga sekvenser, beroende på hur lång tid det kommer att ta att testa på Kaosikii dansen. Du får gärna ta med en kompis, så flera får ta del av den gratis passen! Registrera gärna via info@ethelk.com